Detenen 4 joves a la Val d'Aran per tres robatoris amb força i una entrada a un domicili aliè

Text: Redacció / Foto: Mossos

Els Mossos d'Esquadra van detenir a la Val d'Aran quatre joves, dos d'ells menors d'edat i els altres dos de 18 anys, de nacionalitat espanyola i residents a la Val d'Aran, com a presumptes autors de tres robatoris amb força i un delicte d'entrada a domicili aliè.

Els fets van succeir el passat 9 de maig quan els Mossos van rebre un avís que els comunicava que, un domicili del  carrer Sant Pelegrí d'Arties, havia estat forçat.

Davant d'aquests fets es va muntar un dispositiu de vigilància que va permetre detenir, hores més tard,  a un jove a l'interior del domicili.

La investigació va permetre identificar i detenir tres joves més, entre el 9 i el 13 de maig.

A l'interior del domicili es van localitzar diversos objectes que els investigadors van relacionar amb els sostrets en dos robatoris d'una seu social de motoristes d'Arties (Harley Davidson), i amb cinc robatoris en trasters d'una comunitat de veïns de la mateixa població.

Els detinguts van quedar en llibertat després de declarar davant dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Vielha i tindran que passar davant de Fiscalia de Menors i el Jutjat de Vielha quan siguin requerits.