Els museus de Lleida i Aran, protagonistes d'un vídeo promocional per incentivar les visites tot i la pandèmia

Text: Redacció / Foto: Xarxa de Museus de les Terres de Lleida i Aran

La Xarxa de Museus de les Terres de Lleida i Aran ha llançat un vídeo promocional destinat a recordar que tots els equipaments que la conformen ja estan oberts i ofereixen un gran nombre d’activitats durant l’estiu. El vídeo, d’una durada de minut i mig, incideix en la varietat de propostes que ofereixen (visites teatralitzades, tallers, visites experiencials, etc.), a banda de les exposicions pròpiament dites.

 

El vídeo recorda que tots els museus han adoptat les mesures necessàries per “una visita tranquil·la, còmoda i amb totes les garanties sanitàries”. A través d’imatges dels dotze museus, podem veure tota l’oferta que ofereixen durant aquest estiu: visites a catedrals, esglésies o castells, activitats de natura, tallers de descoberta etc.

La xarxa està formada pel Museu de la Noguera, el Museu de Cervera, el Museu de la Conca Dellà, el Museu de Lleida, el Museu d’Art Jaume Morera, el Museu Tàrrega Urgell, l’Ecomuseu de les Valls d’Àneu, el Museu Hidroelèctric de Capdella, el Museu de Guissona, el Museu Diocesà i Comarcal de Solsona i el Museu Diocesà d’Urgell i el Musèu dera Val d’Aran.