Impulsen la nova temporada de turisme actiu a Lleida amb microcàpsules de vídeo

Text: Redacció / Foto: P

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida impulsa la promoció de la nova temporada de turisme actiu a la demarcació de Lleida amb l’enregistrament de diferents activitats de terra, aire i aigua que donarà lloc a diferents microcàpsules de vídeo per ser difoses properament mitjançant les xarxes socials.

La creació d’aquestes peces pretén inspirar a visitar el territori i a gaudir de la seva oferta de turisme actiu sota el guiatge d’un prescriptor. Es tracta de Tomi Misser, ciclista català especialitzat en el ciclisme de muntanya que ha aconseguit un Campionat d’Europa en descens i altres premis a escala estatal.

Tomi Misser, acompanyat d’un equip de la productora Lymbus, recorre de  dimarts, 13 d’abril, al dijous, dia 15, diferents indrets de les comarques de la Segarra, la Noguera, el Pallars Jussà i el Pallars Sobirà per enregistrar imatges d’activitats de BTT, vol, ràfting i senderisme, entre d’altres.

Aquesta acció promocional que impulsa el Patronat de Turisme compta amb la col·laboració del diferents consells comarcals en el quals tindrà lloc l’activitat i les  microcàpsules que s’enregistraran es difondran tant per les xarxes socials del Patronat de Turisme com entre els seguidors de l’esportista Tomi Misser.