Jorge Soler, Javier Rivas i Heidy Hernández encapçalen la llista de Ciutadans per Lleida a les eleccions del 14-F

Text: Redacció / Foto: Ciutadans

Ciutadans (Cs) ha presentat avui els noms dels candidats que encapçalaran les llistes per Lleida a les pròximes eleccions autonòmiques que se celebraran el 14 de febrer. La formació taronja aposta per Jorge Soler, Javier Rivas, i incorpora a un metge anestesista de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova (HUAV), Heidy Hernández.

Jorge Soler repetirà com a número 1 per Ciutadans (Cs) Lleida. El candidat del partit liberal és metge de professió, i ha ocupat diferents càrrecs dins de la formació, com el de portaveu de Cs en la Comissió de Salut en el Parlament, des de la qual han liderat l'oposició política en matèria de salut durant la pandèmia presentant més de 130 propostes per a tenir un millor sistema sanitari i una millor gestió de la pandèmia. Soler també és membre de la comissió d'Empresa i Coneixement, i és portaveu adjunt de la Diputació Permanent del Parlament de Catalunya.

El líder de Ciutadans a Lleida ha afirmat que “Catalunya necessita un canvi urgent de govern que sigui capaç de prendre les regnes de la crisi i que proposi solucions eficaces”, i s'ha mostrat convençut que la formació taronja és el partit que “governarà per a tots els catalans, sense partidisme i amb polítiques útils”. “És el moment de posar els peus en el de peus sòl i oferir una alternativa útil, que no divideixi més ni enfronti a la ciutadania”, ha assegurat Soler. I ha afegit que a Lleida “cal evitar que el PSC aconsegueixi el tripartit amb ERC, tal com vol el Ministre Illa”.

De la mateixa manera, el candidat de Cs ha destacat que “és urgent reactivar l'economia, millorar el sistema sanitari, eliminar la corrupció, acabar amb l'ocupació il·legal o connectar molt millor la nostra província”. “Tenim tota l'activitat parlamentària que ens avala després d'haver estat el grup parlamentari amb més propostes socials i econòmiques que ha presentat al llarg de la legislatura”, ha agregat Soler.

El segon lloc de la candidatura l'ocupa Javier Rivas, que Soler ha qualificat com a “una persona extraordinària que ha realitzat un munt de propostes per al territori, especialment per a la Val d'Aran, d'on ell és” . Finalment, i després d'agrair la labor de David Bertrán, Soler ha explicat que “la pròxima legislatura tindrà un pes sanitari molt important”. Per aquest motiu s'ha incorporat a un mèdic anestesista de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova, Heidy Hernández, perquè “se sumi al gran projecte sanitari que ja tenim en marxa”. Soler ha volgut agrair també a la resta de persones que li acompanyen en la candidatura, i als representants de diversos barris de Lleida, com del Secà, Mariola o Pardinyes, fins a pobles com Alpicat, Balaguer, Mollerussa, Tárrega o Alcarrás.