La CUP presenta per Lleida una llista arrelada al territori i als moviments socials

Text: Redacció / Foto: CUP

La CUP presenta per la circumscripció de Lleida una llista encapçalada per l’ex-regidor de la Crida-CUP a la Paeria de Lleida i actual membre del Secretariat Nacional de la CUP, Pau Juvillà, i per Nogay Ndiaye, activista en defensa dels drets de les persones nouvingudes.  

La llista de cara a les eleccions del 14 de febrer a Lleida destaca per la seva representació territorial, amb persones arrelades als seus territoris i per l’elevada implicació als moviments socials i a les lluites locals i territorials. Una llista paritària on hi ha representades també les sectorials juvenils de l’Esquerra Independentista, persones clau en el desenvolupament de l’Economia Social i Solidària de Ponent i també de col·lectius antiracistes.

Els anticapitalistes tenen clar de recuperar l’escó perdut al 2017 per la demarcació de Lleida per poder portar la veu de Pirineu, Ponent i Solsonès al Parlament de Catalunya.

Han reivindicat la feina que des de fa anys la CUP està fent als municipis com a exemple de l’efectivitat de la seva presència a les institucions.

Un equip il·lusionat, cohesionat, motivat i amb energia per afrontar aquest nou cicle que inicia la CUP junt amb Guanyem marcat per un context de crisi social i econòmica a conseqüència de la pandèmia i de la gestió política que s’està duent a terme.