La Generalitat distingeix els mèrits de 57 esportistes i clubs de l’Alt Pirineu i Aran que van excel·lir durant l’any 2021

Redacció | Foto: visitpirineus.com

La Generalitat de Catalunya ha reconegut avui 57 esportistes de l’Alt Pirineu i Aran que van obtenir un èxit destacat durant el curs 2021 en les seves respectives especialitats en competicions d’àmbit català, estatal i internacional.

Dels 57 guardons, 31 han correspost a esportistes masculins, 22 a femenins i 4 equips. Pertanyen a 21 clubs i entitats del mateix territori de l’Alt Pirineu i Aran, i s’inclouen en 9 disciplines esportives o federacions.

L’any 2021, 28 d’aquests esportistes van quedar primers en Campionats de Catalunya, 57 van fer podi en Campionats d’Espanya (20 van aconseguir medalles d’or), 1 va fer podi en Campionat del Món i 3 en Europeus.

Entre els esportistes que s’han distingit avui a Sort hi ha Núria Vilarrubla (diploma olímpic als JJOO Tokyo 2021) i Miquel Travé (piragüisme), Clàudia Llessuy (atletisme), Arnau Cases (entitats excursionistes), Jaume Pueyo i Maria Iglesias (esports d’hivern), entre d’altres.

A tots els esportistes i equips guardonats se’ls ha lliurat una reproducció de la litografia de l’artista Jordi Bresolí, titulada “Laurus. La metamorfosi del llorer”.