L’Alt Pirineu i Aran treballen l'educació no formal i el lleure com a projecte empresarial

Foto: Consell Comarcal del Pallars Jussà

El projecte 'Arrela’t', una proposta per compartir projectes i ajudar a fer créixer projectes empresarials, torna el pròxim 19 d’octubre de 10 h a 13 h, de manera online. Enguany, la temàtica seleccionada és l’educació no formal i el lleure com oportunitat d’activació del territori.

Aquest any, 'Arrela’t' presenta una única jornada de treball en xarxa que unificarà les comarques d’Alt Pirineu i Aran, i que té com a eix principal, l’oportunitat de fer de l’educació i el lleure un projecte empresarial. La temàtica seleccionada per aquesta jornada de networking és fruit dels objectius comuns recollits en els plans de reactivació econòmica de les sis comarques participants.

Hi col·laboren les Oficines Joves de l’Alt Pirineu i Aran: Alta Ribagorça, Pallars Sobirà, Pallars Jussà, Vall d’Aran, Alt Urgell i Cerdanya. Així com els Consells Comarcals d’aquestes comarques, el Conselh Generau d'Aran, el Consorci Leader Pirineu Occidental i el Consorci GAL Alt Urgell - Cerdanya. Juntament amb l’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran i l’Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l'Alt Pirineu i Aran (IDAPA).

Enguany, l’objectiu de la jornada és la trobada entre emprenedores i emprenedors del territori de l’Alt Pirineu i Aran que facin extraescolars d’educació en el lleure, amb la finalitat de poder reflexionar sobre el seu model de negoci i crear sinergies entre els projectes.

En la sessió, també es presentaran exemples de bones pràctiques en projectes d’educació en el lleure com: La Granja Escola del Montseny, l’Escola de teatre i circ d’Amposta, Xamfrà del barri del Raval de Barcelona i Lluçanès Territori educador.

Per més informació, o per realitzar la inscripció, podeu consultar el web.