Esdeveniment

Festival Olea Terra de la Granadella

13/05/2023 a 13/05/2023
00:00 h a 23:22 h
La Granadella
Festival Oleaterra La Granadella
photo_camera Festival Oleaterra La Granadella
El programa del Festival Olea Terra d'enguany  s'inicia el dia 13 de maig i continuarà l'1 de juliol està programada l'actuació del grup musical 'Cafè d'Alger'

Olea Terra és una proposta artística que uneix patrimoni, paisatge, diferents llenguatges artístic, la cultura de l'oli, amb l'objectiu de difondre l'art, la música i la gastronomia, integrada al paisatge de les Garrigues, amb la voluntat d'impulsar l'oleoturisme i donar a conèixer la cultura de l'oli amb tot un seguit d'espectacles singulars que despertin l'interès per descobrir les peculiaritats d'aquesta comarca.

El programa del Festival Olea Terra d'enguany  s'inicia el dia 13 de maig, al carrer Nou, al costat de l'església, on, a partir de les 19.00 hores, es farà la presentació i degustació de la cervesa d'oli de la Cooperativa del Cogul 'Nice to beer you'. Posteriorment (20.00 hores), està prevista l'actuació de 'Pop piano quartet', a l'església Santa Maria de Gràcia.

Per a la jornada de l'1 de juliol està programada l'actuació del grup musical 'Cafè d'Alger', a les 20.00 hores, seguida d'una degustació de plats i begudes típiques àrabs, tot a l'antic dipòsit d'aigua (21.00 hores).