Esdeveniment

Teatre Familiar: 'La Llàntia Meravellosa' (titelles) a Cervera

03/03/2024 a 03/03/2024
18:00 h a 21:00 h
Gran Teatre de la Passió, Cervera
Imatge promocional de l'espectacle de titelles ‘La Llàntia Meravellosa’. © Festuc Teatre
photo_camera Imatge promocional de l'espectacle de titelles ‘La Llàntia Meravellosa’. © Festuc Teatre

La Xarxa, una associació cultural sense ànim de lucre amb 36 anys de trajectòria a Cervera, ofereix, entre l'octubre i el març, sis funcions i una festa de cloenda. Estan previstes obres de màgia, titelles, teatre i musicals a càrrec de reconegudes companyies del panorama català.

Sinopsi: Alguna vegada heu somiat en trobar una llàntia meravellosa amb un geni a dins capaç de concedir-te tres desitjos? Heu pensat quins desitjos demanaríeu?

La següent història tracta d’una nena i la voluntat de complir el seu únic desig: que la mare es curi de la malaltia que sofreix. Un desig que no es pot complir, ja que el geni només pot concedir desitjos a la persona que ha trobat la llàntia.

El geni meravellós és capaç de concedir riquesa, bellesa, poder o fama. No obstant això, es troba a una nena que no anhela cap d’aquestes coses i és així com la seva història ens farà qüestionar de si realment la llàntia serveix d’alguna cosa.

Un espectacle de teatre, titelles i actors, que ens parla dels desitjos, de l’acceptació i de l’amor que és capaç de sobrepassar les dificultats que ens presenta la vida.

És un espectacle de Festuc Teatre, fundada a Lleida l'any 2003 de la mà de Íngrid Teixidó i Pere Pàmpols, amb l’interès de poder fer de la seva passió una forma de vida.