Opinió

"Torre-serona Endavant"

Tenim un dels municipis de la província a tocar de la ciutat de Lleida amb més potencial, amb molts equipaments públics, fruit de l'esforç fet durant anys per persones amb dedicació i vocació de servei que han ajudat a cercar els recursos per fer-ho possible

Torre-serona és un municipi amb identitat pròpia. Una identitat que durant aquests darrers anys li ha servit per anar assolint més serveis i qualitat de vida pels seus habitants.

Ja no és aquell conjunt de cases que es trobaven al costat de Llívia o Torrefarrera, ha crescut i ha madurat socialment i mediàticament, i ara és un poble de referència que existeix dintre d'un mapa territorial cohesionat a tot el Segrià.

Tenim un dels municipis de la província a tocar de la ciutat de Lleida amb més potencial, amb molts equipaments públics, fruit de l'esforç fet durant anys per persones amb dedicació i vocació de servei que han ajudat a cercar els recursos per fer-ho possible.

Torre-serona vol continuar sent un referent del Segrià nord, pels que l’han fet ser com és actualment, pels que hi vivim i per totes aquelles persones que vulguin sumar-s’hi i apostar per una ruralitat moderna i adaptada als nous temps.  El nostre va ser un dels primers micropobles a disposar de fibra òptica, un servei que en un període tan difícil com el de la pandèmia va suposar un diferencial importantíssim.

El nou equip que es postula al govern municipal de Torre-serona i que tinc la responsabilitat i honor d’encapçalar, ja treballa per poder continuar una línia de treball eficaç, aportar idees, sumar en positiu per viure en un poble amable, tranquil, però a la vegada amb nous projectes educatius, culturals, sanitaris i fins i tot viaris, per poder fer un poble segur compatibilitzant vehicles i persones.

Personalment, com actual alcalde, veí i persona que estima el seu poble, no cal dir que seguiré treballant amb il·lusió tot el que faci falta per poder fer de Torre-serona un poble on tots els torredans i torredanes se sentin encara més orgullosos i orgulloses de viure-hi.