Opinió

Encetant etapes

La tasca encomanada a partir d’ara serà explicar allò que passa al Pla d’Urgell des d’una mirada local, comarcal, territorial, nacional i fins i tot global, oferint una foto fixa de les diferents realitats que configuren l’entorn on vivim

Tots els finals solen anar acompanyats d’un principi que els succeeix i l’etapa que avui comença és conseqüència directa d’un final ben significatiu. Acabat de sortir de la facultat, m’incorporo a l’equip de Comarques de Ponent en el meu primer repte professional com a periodista. Formar part d’una capçalera amb tant recorregut i estima per part dels lectors és una gran responsabilitat, però al mateix temps acompanyada d’orgull i voluntat de posar el meu petit gra de sorra en aquest projecte.

El meu camí a Comarques s’inicia avui després d’uns mesos com a col·laborador d’opinió, espai que mantindré reprenent les columnes setmanals encetades a la primavera. La tasca encomanada a partir d’ara serà explicar allò que passa al Pla d’Urgell des d’una mirada local, comarcal, territorial, nacional i fins i tot global. L’objectiu serà oferir-vos als lectors una foto fixa no només de la immediatesa del dia a dia a la comarca, sinó de les diferents realitats que configuren l’entorn on vivim.

Comarques de Ponent és un pas més —si no el gran pas— d’una trajectòria professional curta (RNE, Ràdio Cambrils, Territoris...), però que m’ha permès adquirir aprenentatges que sens dubte seran imprescindibles en aquesta nova etapa que ara comença. Agraeixo la confiança plena que l’equip del mitjà ha dipositat en mi per aquesta comesa i, en especial, al director i mestre d’ofici Josep Anton Pérez per convidar-me a pujar a aquesta nau al costat d’un grup de persones engrescadores i compromeses.

Agafo l’oportunitat brindada amb il·lusió i amb ganes de trepitjar la comarca dia rere dia, posant-me a la disposició d’aquelles històries que ens envolten i que han de ser explicades. Convidar-vos a formar part com a lectors d’aquesta petita gran família de Comarques de Ponent que, a partir d’avui, també és la meva.