Opinió

“ Pels seus fruits els coneixereu. “ Mateu 7:16-20 BCI

El títol, extret d'una cita bíblica, està pensat en l’actuació dels 2 regidors socialistes, si ens atenim al que han anat DIENT i a vegades ACUSANT l’Alcalde Sr. Solsona, en l’anterior legislatura i amb qui ara han pactat

Com a resultat de les eleccions municipals celebrades el 28 de maig de 2023, la conformació de l’equip de govern del nou Ajuntament de Mollerussa, ha donat com a resultat, un pacte entre Primer Mollerussa (PDCAT-APL) i el PSC. El primer, amb 4 regidors i el segon, 2 regidors. Total 6 regidors, una minoria,  governarà Mollerussa en els anys que venen.

Fins aquí res a objectar.

El títol, extret d'una cita bíblica, està pensat en l’actuació dels 2 regidors socialistes, si ens atenim al que han anat DIENT i a vegades ACUSANT l’Alcalde Sr. Solsona, en l’anterior legislatura i amb qui ara han pactat.

Per ubicar al lector, adjunto l’enllaç de la publicació del Sr. Joel Bastons, amb data 12 de maig de 2021:https://www.comarquesdeponent.com/opinion/joel-bastons/greu-desgavell-economic-mollerussa/20230629204304069457.html

Entre altres expressions, qualificava la gestió econòmica de l’Ajuntament de “nefasta gestió dels ingressos i les despeses”. "El malbaratament amb fins electoralistes que duu a terme l’alcalde, el Sr. Solsona," "capítols 1 (despesa de personal) i 2 (despeses corrents) s’han incrementat en més d’un milió d’euros. Quines actuacions a Mollerussa justifiquen aquest increment, d’altra banda, inassequible?" "Li vull recordar al Sr. Solsona que no és el primer any que es veuen aquests resultats, ni el segon ni el tercer. La seva gestió al capdavant del consistori de Mollerussa està farcida d’errors, incongruències en l’assignació d’ingressos i despeses i resultats negatius."

Sense comentaris. El seu company, el Sr. Alonso Sòria, en el Ple 4/2021 de 13.05,2021, es reafirmava en el publicat pel seu company, Sr. Bastons. Afirmava en la seva intervenció, que el Sr. Solsona (amb el que ara han pactat) que; “Mala gestió”; “modificació de partides perquè quadrin els números”; "No ha escoltat res; parla molt; diu poc", etc. Etc.

M’omple d’esperança, saber que, amb la seva incorporació al govern municipal, ARA TOT ANIRÀ BÉ; sembla que el Sr. Solsona, ARA si ha escoltat (no sé si ha dit poc o molt) i que, per fi, l’economia de l’Ajuntament, serà CORRECTAMENT gestionada i els PRESSUPOSTOS i el seu compliment, serà modèlic i entregada la documentació dins el termini i en la forma escaient.

Veurem, si aquest títol “PELS SEUS FRUITS ELS CONEIXEREU”, es fa realitat.  Us ben asseguro, que hi haurà un “ Gran Hermano”, vigilant, si allò que es criticava (amb raó), sí aquells "desgavells", que s'anaven fent a l’Ajuntament, amb la seva entrada al govern municipal, se solucionaran, o si, al contrari, tindrem, més del mateix.

Us desitjo molta sort (que la necessitareu) i seguiré, com a ciutadà, la vostra gestió dels recursos públics.