Opinió

Sense vosaltres no hagués estat possible

Dos mesos després d’haver complert 75 anys, ha arribat el moment de fer el relleu i deixar Comarques de Ponent en noves mans

Coincidint amb el 25è aniversari de Comarques de Ponent, ha arribat el moment d’acomiadar-me d’aquest projecte que vaig impulsar amb molta il·lusió ara fa més de dues dècades i que durant tots aquests 25 anys he intentat mantenir i fer créixer amb l’únic objectiu d’apropar la informació social i cultural de les comarques de Ponent i el Pirineu a la ciutadania i fer-ho d’una forma totalment democràtica. Una de les principals característiques de Comarques de Ponent és que ha estat sempre una publicació gratuïta que s’ha repartit porta a porta en els municipis més grans com Tàrrega, Balaguer, Mollerussa i Agramunt i en els establiments del territori en la resta de pobles. Precisament, els petits pobles són als que sempre he pres-tat més atenció, pensant especialment en les moltes persones grans que viuen soles i que no tenen cap més manera d’informar-se.

Després de 25 anys al capdavant del projecte, no-més tinc paraules d’agraïment per a totes les per-sones, negocis i administracions, que no són pas poques, que han cregut en Comarques de Ponent i m’han acompanyat (a mi, als meus socis –els primers anys juntament amb la Maria Alba Minguell, i tot l'equip de periodistes, dissenyadors, repartidors..., perquè això no ho hagués pogut fer pas sola) en aquest intens i complicat camí. No ens enganyem, dirigir una publicació gratuïta amb més de 30.000 exemplars cada 15 dies no és feina fàcil i menys amb els constants i ràpids canvis tecnològics i en la forma de consum de les notícies, especialment des de l’auge de les xarxes socials que si bé és cert que tenen molts avantatges i on prima la immediatesa, penso que han perjudicat el periodisme contrastat i de qualitat. Amb tot, des de Comarques de Ponent també vam ser pioners en posar en marxa un diari digital que és un referent de les notícies més pròximes i actualment som presents a diverses xarxes socials com Facebook, Twitter, Instagram i YouTube.  
Dos mesos després d’haver complert 75 anys, ha arribat el moment de fer el relleu i deixar Comarques de Ponent en noves mans. Així doncs, aquestes línies són per agrair-vos el suport i l'acompanyament prestat durant tots aquests anys, ja que sense vosaltres (lectors, anunciants, col·laboradors...) no hagués estat possible. No voldria acabar sense agrair el suport incondicional de la meva família, especialment de l'Amador i de l'Amador i el Jordi, que sempre han cregut amb mi i amb donat plena confiança. Moltes gràcies de tot cor.

Una abraçada